Welkom, beste bezoeker!

Al jarenlang zijn wij een vertrouwd gezicht binnen de Pannerdense gemeenschap, en wij zijn trots op onze rijke geschiedenis en de vele herinneringen die we samen met jullie hebben mogen maken. Onze onderneming, ooit bekend om het café, de sfeervolle zalen, de verfrissende ijsverkoop, het gezellige terras en de uitgebreide slijterij, .

Tegenwoordig hebben we onze focus verlegd naar waar we echt in uitblinken: maaltijdservice. Met veel passie en zorg bereiden wij dagelijks heerlijke maaltijden, 

Hoewel onze aandacht nu vooral bij de maaltijdservice ligt, zijn we blij om te kunnen zeggen dat we een stukje van onze oorspronkelijke charme hebben behouden. Voor wie op zoek is naar een unieke locatie om een feestje te geven, is er nog steeds een gezellig café aanwezig, dat we liefkozend De Mancave noemen. Deze ruimte is ideaal voor een intieme bijeenkomst met vrienden of familie en biedt een warme, gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis zal voelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van De Mancave of wilt u meer weten over onze cateringdiensten? Klik dan gerust op het kopje De Mancave voor meer informatie of neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen iets bijzonders te creëren.

 

De Oude Waal actueel weekmenu klik hier rood

 

 

 

 

Ik? Ik ga naar Piet voor...

Contact ons

(0316) 37 12 06
  info@deoudewaal.nl
  www.deoudewaal.nl

De Oude Waal
Schoolstraat 6-02
6911AZ Pannerden

Maaltijd service

6 dagen in de week verzorgen wij heerlijke maaltijden.

Superhandig indien u geen tijd heeft om te koken, of gewoon een keer iets anders wilt. Vanuit onze eigen keuken zorgen wij voor een gevarieerd aanbod. U kunt deze telefonisch bestellen via 0316-371206 of per mail: info@deoudewaal.nl