In ons café is het goed vertoeven. Gezellig in gezelschap even kletsen met elkaar terwijl er een rustig en sfeervol muziekje op de achtergrond aanwezig is.

Al jaren tappen wij een Amstelbiertje voor de echte liefhebbers, maar ook een glaasje fris of een drankje met een "pittig" karakter is te verkrijgen. Mocht u tijdens het gezellige verblijf zin krijgen in iets hartigs dan is dit geen probleem voor ons. Aan de inwendige mens schenken wij de juiste aandacht. Op uw verzoek serveren wij borrelhapjes, bittergarnituur, een gehaktbal of een schaaltje met nootjes.

Voor de liefhebbers staat er ook een bljarttafel in ons café. Deze wordt gebruikt voor het nu al legendarische "4 ballen" toernooi en ons eigen "De Oude Waal" biljartteam.

Wilt u het gehele café reserveren voor een besloten feestje dan is dit op afspraak mogelijk. Het café staat geheel tot uw beschikking inclusief de soundmixer zodat u voor uzelf en de gasten alle verzoeknummer kunt spelen die gewenst zijn.

Wij hebben ook een kleine kaart in ons café. Deze bevat onder andere:koffie
* Pannenkoeken
* Erwtensoep
* Soepen
* Snacks en frites
* Uitsmijters
* Diverse belegde broodjes

En niet te vergeten, een lekker bakje koffie of een Cappuchino, Café au Let of Chocomel. Daarbij smaakt natuurlijk altijd een lekker stuk appelgebak met slagroom. Bij onze koffie krijgt men altijd een gratis likeurtje.

Tot ziens in ons Café.

Contact ons

Telefoon: (0316) 37 12 06
Email: info@deoudewaal.nl
Website: www.deoudewaal.nl

De Oude Waal, Schoolstraat 6, Pannerden

Maaltijd service

6 dagen in de week verzorgen wij heerlijke maaltijden.

Superhandig indien u geen tijd heeft om te koken, of gewoon een keer iets anders wilt. Vanuit onze eigen keuken zorgen wij voor een gevarieerd aanbod.

U kunt deze telefonisch bestellen. Telefoon 0316-371206